New Boxes
/


starts with youth 

 

 

Wat doet New Boxes

Wie kent er niet het spreekwoord: "Wie de jeugd heeft heeft de toekomst?" 

Bij New Boxes draait alles om studenten en werkend leren. Ervaring opdoen met een bijbaan of vakantiebaan. Het vinden van een passende stage of meedraaien in een mooi project. New Boxes verbindt studenten met bedrijven, instellingen en overheden. Deze profiteren van frisse kennis. Studenten bouwen aan hun CV en zo aan een betere startkwalificatie.

Ons werkgebied laat zich ongeveer begrenzen door de steden Eindhoven, Venlo, Nijmegen en 's-Hertogenbosch ofwel de samenwerkingsregio's Brainport, AgriFood Capital en Greenport.

New Boxes begeleidt het proces van A tot Z. Wij halen 'actief' stageopdrachten en klussen op, plaatsen die op het platform van New Boxes en zoeken er de juiste student bij. Maar dat proces doen we ook andersom. Werkgevers en studenten worden volledig geserviced. Niet alleen bij hun zoektocht maar ook op het gebied van belonen. Zelfs in (stage)begeleiding kunnen wij voorzien. 

Het New Boxes platform is een uitgelezen kans om als werkgever onder de aandacht te komen bij studenten. Daarvoor hebben we niet 'zomaar' bedrijfspagina's maar pagina's gemaakt door studenten. Zij komen bij u op bezoek, verdiepen zich in uw bedrijf en vertellen hun leeftijdsgenoten op hun manier waarom u een interessante werkgever of stage aanbieder bent.

New Boxes: Wie de jeugd heeft maakt de toekomst! Onze slogan is niet voor niets 'Starts with youth'.