New Boxes
/

starts with youth 

 

Klinkt geknor jou als muziek in de oren? Word labeler!


je hebt iets met varkens! Je kunt er uren naar luisteren? Dan is dit dé bijbaan voor jou! 


Herken jij je verder in het volgende: 

  • Je zoekt een bijbaan voor een jaar die prima verdient.
  • Je wilt een bijbaan waarbij je zelf per maand bepaalt hoeveel uren je werkt.
  • Je wilt een bijbaan waarbij je zelf kiest wanneer je jouw uren maakt en waarbij je zelf kiest waar jij werkt: Onderweg in de trein, op school, thuis op kamers of waar ter wereld jij dat wil.
  • Je bent kwaliteitsbewust. Je doet jouw werk secuur.
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsbesef. Je komt jouw afspraken na. 
  • Je spreekt ook Engels.

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij labelers. (spreek uit: 'lé-bu-lur')

Een labeler beoordeelt 'tracks', ofwel geluidsopnames, in dit geval van varkens.  Dit beoordelen van geluidsopnames dient ervoor om algoritmen in te leren waardoor computers, die gekoppeld zijn aan sensoren in varkensstallen, hoesten en niezen bij varkens kunnen waarnemen. Deze waarnemingen zijn heel belangrijk  omdat het input en inzicht oplevert die nodig is voor de verdere optimalisatie van de omstandigheden waaronder varkens gehouden worden. Dat draagt bij aan het welzijn van de dieren! 

Als labeler krijg je van ons een training om de geluiden te kunnen herkennen en beoordelen. Wanneer je voldoende getraind bent ga je aan de slag. Je download geluidstracks vanuit onze portal en beoordeelt die met de beschikbaar gestelde software. De door jou beoordeelde tracks upload je weer naar de portal. That's all! Wil je meer werken? Dan download je gewoon meer tracks. Je bepaalt dus zelf hoeveel je werkt. 

We gaan ervan uit dat je zelf een laptop hebt met een prima geluidskaart. Van ons krijg je een supergoeie koptelefoon ter beschikking. Die mag je houden nadat je voldoende tracks beoordeeld hebt. Maar dé beloning is natuurlijk het prima salaris  dat wij maandelijks aan jou over maken!

Geïnteresseerd? Mail dan jouw gegevens via onderstaand formulier en geef even aan wat jouw affiniteit met deze materie is.  We nemen dan telefonisch contact met je op.