ABS van
Houtert

Welkom bij uw autoschade expert

ABS van
Houtert

Welkom bij uw autoschade expert

Over ons
ABS van Houtert
Wij zijn Wijs Accountants; een team van echte specialisten. Wij durven ervoor te kiezen alleen maar te werken voor onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Daarmee zijn wij uniek! Ben jij ook uniek en durf jij ook koers te kiezen?

We zijn al jaren gespecialiseerd in de controle van de financiële gegevens van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Met die specialisatie hebben we veel kennis opgebouwd in deze sectoren. Dat maakt ons werk leuk. We kunnen als echte sparringpartner waarde toevoegen voor onze klanten.

Regelmatig voeren we ook bijzondere opdrachten uit voor onderwijsinstellingen of kinderopvangorganisaties. Daarin komt onze specialisatie nog meer bovendrijven.

We werken met een jong team. Ervaring en jong enthousiasme vullen elkaar erg goed aan. Momenteel werken we met ongeveer 25 collega’s. Door onze specialisatie groeien we hard. Dat biedt perspectieven voor jou. Perspectieven om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je kunt een ware kenner van de financiën van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties worden. We werken vanuit ons kantoor in hartje Eindhoven. Wij hebben klanten in heel het land, van Zuid-Limburg, tot De Kop van Noord-Holland en Zeeland.

Piet en Cas van Houtert van ABS van Houtert
Plaats

Gemert

Afstand tot ov

800 meter

Branche

Detailhanden en ambachten

Website

Klik hier voor de website van ABS van Houtert