Scroll Top
Bij- en vakantiebanen, stages, projecten en kennismakingen bij en met bedrijven in jouw buurt!

Bedrijven, onderwijs en New Boxes werken al vanaf 2021 samen om leren, ervaren en werken in de buurt voor jou leuk en makkelijk te maken. Op loop- en fietsafstand zijn superveel leuke en interessante bedrijven te vinden die ook nog eens geïnteresseerd zijn in jou!

 

Ben op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, stage, leuk project of wil je eens binnen kijken bij een bedrijf om te onderzoeken of het iets voor je is? Op de bedrijvenzoeker vind je het allemaal!

 

Vind gemakkelijk een baantje dat bij jou past

Misschien heb je op school al kennisgemaakt met de Skillpas? Met jouw Skillpas kun je jezelf ontdekken, ontwikkelen en laten zien wat jouw talenten en vaardigheden zijn. Met jouw Skillpas vind je beroepen die bij jou passen en ontdek je welke vervolgstudie je daarvoor kunt volgen. Misschien denk je: “Dat is leuk voor later”. Klopt, maar hoe gemakkelijk zou het zijn als je daar nú al inzicht in hebt en daar nú al voordeel bij hebt? Want met jouw Skillpas vind je ook gemakkelijk een bij- of vakantiebaantje! En daar heb je nu al iets aan!

Hoe werkt dat dan?

  1. Je vraagt eerst een account aan op het Talentcenter.
  2. Daarna ontvang je een activatie mail waarmee je inlogt.
  3. Doorloop de korte ‘onboarding-vragenlijst’. Dit kost je maar 5 minuutjes.

Wanneer je de vragenlijst af hebt beschik je over jouw persoonlijke profiel. Wij noemen dat een Skillpas. Met jouw Skillpas kun je op het Talentcenter ontdekken welke beroepen en studies bij jou passen.

Met deze informatie bezoek je de Bedrijvenzoeker.

  1. Vul daarop in waar je naar op zoek bent. Je hebt de keuze uit een, baan, bijbaan, stage, project en kennismaking met een bedrijf
  2. Vul in hoe ver je maximaal wil reizen.
  3. Vul  jouw studierichting in

Vervolgens zie je de zoekresultaten: Profielen van bedrijven met vacatures die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Gelijk Solliciteren?

  1. Klik op de vacature
  2. Klik op de knop ‘Solliciteer direct’.
  3. Vul in of je al een Skillpas hebt

Binnen drie dagen ontvang je dan een reactie!

 

Maak jouw Skillpas nog waardevoller!

Het is belangrijk dat jouw Skillpas een goed en compleet beeld geeft van wie jij bent, wat je graag wil en wat je al kunt. Dat vergroot de kans op succes bij jouw sollicitatie. Daarom is het waardevol om jouw Skillpas verder uit te breiden met een talententest, beroepentest, persoonlijkheidstests, en informatie over jezelf zoals hobby’s, taalvaardigheid, foto’s, een pitch, jouw beschikbaarheid, behaalde certificaten, enz.

 

Gratis, een hele loopbaan lang!

Het maken van een Skillpas kost je niks! De Skillpas is helemaal van jou en blijft van jou. gebruik voor jouw account daarom altijd een persoonlijk e-mailadres. Je kunt jouw Skillpas dan jouw hele loopbaan gebruiken en updaten. Zo beschik je over een altijd actueel, waardevol en zeer uitgebreid online CV!

 

Boost Helmond- De Peel, gratis ontwikkel gesprek!

Wist je dat je jouw Skillpas ook op andere platformen kunt gebruiken? In de regio Helmond -De Peel levert BOOST een structurele bijdrage aan het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt in het kader van het thema Leven Lang Ontwikkelen. Ga naar mijnboost.nl en maak daar een account aan met hetzelfde mailadres dat je voor jouw Skillpas-account op het Talentcenter hebt gebruikt. Je zult zien dat jouw Skillpas ‘herkend’ wordt en dat je daarmee gebruik kunt maken van de diensten van BOOST zoals een gratis loopbaan- of ontwikkel gesprek.

 

Brabant Leert, heel veel gratis opleidingen en trainingen!

Nog meer functionaliteiten kunnen benutten met jouw Skillpas? brabantleert.nl is het Talentcenter van de Provincie Brabant. Maak een account aan met met hetzelfde mailadres dat je voor jouw Skillpas-account op het Talentcenter hebt gebruikt. Je zult zien dat jouw Skillpas door Brabantleert.nl  ‘herkend’ wordt en toegang geeft tot gratis loopbaanadvies en heel veel gratis (100% gesubsidieerde) opleidingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een praktijkcursus 3D printen, AutoCAD, Helpende zorg, Webdevelopment, Leermeester horeca of aankomend Hovenier? bekijk hier het volledige gratis aanbod.