Scroll Top
Samen voor een sterke lokale arbeidsmarkt!

Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel, het Commanderij College en New Boxes werken vanaf 2021 samen om onze lokale jongeren het allerbeste te bieden op het gebied van opleiden, ervaren en werken. Daarmee verleiden wij hen om in onze gemeente te blijven wonen en werken.

Het Talentcenter vormt daarin de verbindende schakel tussen bedrijven, scholen en lokaal talent. 

Daarnaast biedt het Talentcenter veel meer voor jou als ondernemer. Het is het eerste en (nog) enige platform waar Brabanders, die actief op zoek zijn naar (ander) werk, met hun Skillpas rechtstreeks kunnen matchen met vacatures bij jouw bedrijf.

Laat jouw bedrijf zien door middel van jouw profielpagina
Op het Talentcenter presenteer je jouw bedrijf door middel van jouw eigen gepersonaliseerde bedrijfspagina. Zo ben je in beeld bij jongeren (en steeds meer volwassenen) bij jou in de buurt. Daarmee weten die jouw bedrijf te vinden als zij op zoek gaan naar een stage, project of (bij)baan. Want om gekozen te kunnen worden moeten zij jouw bedrijf wel kennen! bekijk hier een voorbeeld of meld jouw bedrijf hier aan.

 

Plaats vacatures
Als deelnemend bedrijf plaats je gemakkelijk al jouw vacatures op het Talentcenter.  Dus niet alleen voor ‘gewone’ banen. Ook vacatures voor stages, bij- en vakantiebanen, projecten en kennismakingen met talent. Jouw vacatures worden getoond op jouw bedrijfspagina en opgeslagen in het Talentcenter. Daardoor zijn ze zichtbaar voor talenten en werkzoekenden in de buurt en iedereen die een Skillpas heeft van bijvoorbeeld Senzer, Mijnboost.nl of Brabantleert.nl.

Door middel van het vacatureformulier kun je jouw vacatures aanleveren bij New Boxes, die zorgt ervoor dat ze geplaatst worden. Je kunt ook vacatures aanmaken in jouw eigen Portal van het Talentcenter. Lees hieronder bij ‘meedoen’ hoe je daarvoor een account aanvraagt.

 

Vind talent
Jouw bedrijfsprofiel en vacatures worden actief onder de aandacht gebracht bij jongeren en werkzoekenden. Zij komen ermee in contact als ze op school met hun Skillpas werken of via Instagram, TikTok en Facebook. We kunnen ook gericht zoeken in de steeds groter wordende pool van lokale jongeren en werkzoekenden met een Skillpas. Matchende kandidaten worden door ons benaderd en gevraagd of zij bereid zijn om met hun Skillpas te solliciteren op jouw vacature.

 

Talent gevonden?
Dan bepaal je helemaal zelf hoe het verdere proces verloopt. Je kunt  zelf de gesprekken met kandidaten voeren  of je laat de afwikkeling eenvoudig aan een partij waarmee je nu al prettig samenwerkt. New Boxes houdt zich hiermee niet bezig maar beveelt  BrabantMatch van harte aan!

 

Meedoen?
Deelname aan het Talentcenter wordt aangeboden in abonnementsvorm. Voor € 150 per jaar heb jij jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de Bedrijvenenzoeker en daarnaast jouw eigen werkgeversportal binnen het Talentcenter waarmee je jouw vacatures kunt plaatsen en managen. Het gebruik van beide tools geschiedt op basis van ‘fair use policy’.

Aanmelden voor jouw eigen portal: Vraag hier een account aan.

Jouw bedrijfsprofiel pagina op de bedrijvenzoeker maak je gemakkelijk met dit aanmeldformulier.

Bellen, appen of mailen mag natuurlijk ook. We helpen je graag verder.

 

Maar waarom zou je meedoen?
De komende jaren gaan er in Nederland ruim 1,9 miljoen mensen met pensioen. In diezelfde tijd treden er ‘maar’ 1,6 miljoen mensen toe op de arbeidsmarkt. Samen  met de enorme mismatch tussen vraag en aanbod maakt dit dat er een grote krapte op de arbeidsmarkt blijft. En dat betekent dat je als werkgever meer uit de kast zult moeten halen om nieuwe medewerkers te vinden voor jouw bedrijf. Door je te verbinden aan het Talentcenter ben jij ervan verzekerd dat je in beeld bent bij lokaal talent en werken we samen met als doel dit talent te interesseren en behouden voor onze lokale arbeidsmarkt!

 

Employer Branding: New Boxes Boost!

Als je op zoek bent naar nieuwe mensen dan wil je waarschijnlijk van alles van een kandidaat weten. Maar zij ook van jou! Employer branding gaat om het bouwen van een sterk werkgeversmerk en het promoten van jouw organisatie als werkgever. Een profielpagina op het Talentcenter kan jou helpen. Je kunt er de informatie zenden die jij belangrijk vindt. De juiste ‘tone and voice’ en ‘look and feel’ zijn daarbij superbelangrijk. Zoek je (jong) talent? Laat jongeren meedenken met het inrichten van jouw ‘employer brand’ en jouw bedrijfsprofielpagina. Bijvoorbeeld met beeldmateriaal zoals foto en video! Kijk hier wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Vragen, wil je een demo of gewoon eens sparren?
Neem contact met ons op!