Scroll Top

Talent in beeld, talent in actie!

Een krachtig platform voor het ontwikkelen, vinden en behouden van lokaal talent

Een krachtig platform voor het ontwikkelen en vinden van talent in de buurt

Hoe kun je als bedrijf tijdig de juiste talenten vinden en binden? Doe mee met je bedrijf in het project ‘Talent in beeld, talent in actie’. Om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen startten Commanderij College, New Boxes en Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel (BKG) een innovatief online Talentcenter.

Een krachtig platform voor het ontwikkelen en vinden van talent

Op het talentenplatform maakt iedere scholier zijn eigen Skillpas met daarin de individuele talenten, vaardigheden, scholing, praktijkervaring en persoonlijke drijfveren.

Big-Data aan de basis van betere matching

De informatie uit de Skillpas kan digitaal worden gematcht met functies, vacatures, arbeidsmarktdata en opleidingsdata. Op deze wijze is de Skillpas een document dat de scholier helpt bij de pré-loopbaan oriëntatie (studiekeuze), het vinden (én aangeboden krijgen) van stages, (bij)banen en leerzame projecten.

Vind gemakkelijk jouw toekomstige medewerkers

Ook de typische kenmerken van bedrijven en beroepen kun je in data omzetten. Zodat je weet welke competenties en vaardigheden daarvoor nodig zijn. Door deze gegevens te vergelijken met de individuele Skillpassen, kun je sneller en succesvoller talenten en bedrijven aan elkaar koppelen. Door in een vroegtijdig stadium talent aan je bedrijf te binden, voorkom je dat je achter het net vist als je in de toekomst nieuwe mensen nodig hebt. Je hebt dan minder wervings- en faalkosten.

Deelname aan het project

Alle bedrijven en organisaties in het verzorgingsgebied van het Commanderij College kunnen meedoen aan ‘Talent in beeld, talent in actie’. Deelname betekent dat jouw bedrijf/ organisatie een bedrijfsprofiel krijgt op het Talentcenter en dat je op die wijze in beeld bent voor alle leerlingen van het Commanderij College én verder iedereen die op het Talentcenter een Skillpas aanmaakt.

concreet aanbod:

Deelname voor bedrijven/ organisaties kost €150,00 per jaar. Deelname geldt voor de gehele projectduur van 2 jaar.

Wat is inbegrepen:

  • Een standaard bedrijfsprofiel (voorbeeld www.cocotalent.nl)
  • Gratis plaatsen van stagevacatures, vacatures voor bijbanen en banen
  • Gratis zoekopdrachten verstrekken om in contact te komen met lokale talenten voor bijbanen en stages
  • Uw bedrijf zichtbaar voor alle jongeren die onderwijs krijgen op het Commanderij college.
  • Deelname aan het Talent Event
Door elkaar nu al te leren kennen is de kans groter dat een kandidaat later voor jou kiest!

Wat levert het op

U komt in contact met talenten die bij u passen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van lokaal talent vergroot u de kans dat talent later, of nu,  voor uw bedrijf kiest voor het invullen van een stage, project, bijbaan of echte baan. Met uw profiel op het Talentcenter bent u altijd in beeld bij lokaal talent.

 

Meedoen?

Super! U kunt meteen een bedrijfsprofiel aanvragen door het invulformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij gaan dan aan de slag om voor u een mooie profielpagina te maken. We nemen contact op als de pagina klaar is of als we nog vragen hebben.

U kunt uw deelname ook telefonisch doorgeven. Dan nemen we samen de informatie door die nodig is om een profielpagina t maken. Bel met 085-0768769.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds van de Metropoolregio Eindhoven