Samen voor een sterke lokale arbeidsmarkt!

Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel, het Commanderij College en New Boxes werken vanaf 2021 samen om onze lokale jongeren het allerbeste te bieden op het gebied van opleiden, ervaren en werken. Daarmee verleiden wij hen om in onze gemeente te blijven wonen en werken.

 

Het Talentcenter New Boxes vormt daarin de verbindende schakel tussen bedrijven, scholen en lokaal talent. En dit platform heeft voordelen voor u als bedrijf:

Vind talent
Gebruik de handige talentenzoeker om Skillpassen van lokaal jong talent te bezichtigen. Een goede match of veelbelovend talent voor jouw bedrijf gevonden? Leg direct contact en maak direct kennis met jouw toekomstige werknemer!

 

Laat jouw bedrijf zien
Op het talentcenter presenteer je jouw bedrijf door middel van jouw eigen gepersonaliseerde bedrijfspagina. Zo ben je in beeld bij de leerlingen van het Commanderij College en bij tal van leerlingen van andere (beroeps)opleidingen. Daarmee weten zij jouw bedrijf te vinden als zij op zoek gaan naar een stage, project of (bij)baan. Want om gekozen te kunnen worden moeten zij jouw bedrijf wel kennen!

 

Plaats en beheer vacatures
Als deelnemend bedrijf plaats en beheer je gemakkelijk al jouw vacatures via de Vacaturemanager. Dus voor stages, bijbanen, ‘gewone’ banen en projecten. Door middel van ingenieuze software vindt het Talentcenter daar de juiste kandidaten bij. En de afwikkeling laat je eenvoudig aan New Boxes over of aan de partij waarmee je nu al prettig samenwerkt.

 

Meedoen?
Als BKG lid biedt New Boxes jou een speciaal ‘pilot-tarief’. Vanaf 12,50 per maand maak je gebruik van alle hierboven omschreven functionaliteiten. Je kunt jouw bedrijf aanmelden door hier een account aan te vragen. Er wordt dan contact opgenomen. Bellen, appen of mailen kan natuurlijk ook!

 

Maar waarom zou je meedoen?
De komende paar jaar gaan er in Nederland ruim 1,9 miljoen mensen met pensioen. In diezelfde tijd treden er ‘maar’ 1,6 miljoen mensen op de  arbeidsmarkt toe. Samen  met de enorme mismatch tussen vraag en aanbod maakt dit dat er een grote krapte op de arbeidsmarkt ontstaat. En dat betekent dat je als werkgever meer uit de kast zult moeten halen om nieuwe medewerkers te verbinden aan jouw bedrijf. Door je te verbinden aan het Talentcenter van New Boxes weet jij als ondernemer je verzekerd van een plaatsje op de eerste rij en trekt het talent aan jou voorbij! Scouten maar!

Vragen, wil je een demo of gewoon eens sparren?
Neem contact met ons op!