Scroll Top

Workshop Talent Game

Voor wie is deze training?

Wil je actief aan de slag gaan om je droombaan te bereiken? Wil jij dé kandidaat zijn met een voorsprong bij sollicitaties voor een bijbaan of stage? Ben je aan het worstelen met een studiekeuze? De training is voor alle jongeren die bezig zijn met hun loopbaan en meer willen leren over hun talenten, persoonlijkheid, ontwikkelkracht en werkvoorkeuren.

Wat levert het je op?

Kan je goed gitaarspelen, heb je een goed gevoel voor mode of ben je een ster in voetballen? Uiteraard zijn dit goede kwaliteiten! Maar heb je ook ooit stil gestaan bij jouw persoonlijke talenten? In de training maak je tijdens Talent Wheel The Game! kennis met jouw 21e-eeuwse vaardigheden. Je krijgt een uitgebreid beeld van wat je talenten zijn. Zo zie je precies waarin jij uitblinkt, maar ook waarop je jezelf op kan ontwikkelen. Na het meedoen met Talent Wheel The Game! ga je aan de slag om de regie te nemen op jouw eigen loopbaanontwikkeling!

Hoe ziet de training er uit?

De training bestaat uit twee onderdelen: Het groepsdeel en het individuele deel. In het groepsdeel staat Talent Wheel The Game! centraal waarbij je kennis leert maken met jouw talenten en leert hoe je deze kan gebruiken bij jouw studie en loopbaan. In het individuele deel ga je aan de slag met de Talent Scan, een zelftest waarbij je direct na het afronden precies kunt benoemen wat jouw talenten zijn!

Schrijf jezelf in door een mail te sturen naar info@newboxes.nl. Vermeld hierbij je voor- en achternaam, je geboortedatum en de datum waarop je graag de training wilt volgen. Heb je een VIP-ticket? Geef dan ook het nummer van je VIP-ticket door.

 

Geen evenementen gevonden!