Scroll Top

Fleur & New Boxes

  • Fleur: ROC Nijmegen Heyendaal, Mediavormgever
  • Stage: mediavormgever bij New Boxes
Volgens mijn stagebegeleider ben ik nu een echte InDesign pro!

Tijdens mijn 2de jaar in mijn opleiding mediavormgever heb ik stage gelopen bij New Boxes. Daar heb ik onder anderen gewerkt aan brochures voor Fiom, een organisatie die mensen helpt met vragen over onderwerpen zoals adoptie. Door dit project heb ik InDesign helemaal onder de knie gekregen en kan ik een stuk makkelijker mijn weg vinden in andere Adobé software zoals Illustrator & Photoshop. Mijn stagebegeleider vindt dat ik nu een echte pro ben geworden op dit vlak!

Daarnaast was Fiom een project waar ik met anderen aan werkte en was Fiom mijn eerste officiële klant. Door samen te werken met anderen voor een echte klant weet ik nu wat mijn sterke kanten zijn en welke rol het beste bij mij past. Overal was stage lopen bij New Boxes heel leerzaam, gezellig & interessant. Zeker een aanrader!