Scroll Top

Boost jouw business!

Ken Jij new boxes boost al?

Misschien kennen jullie New Boxes al een tijdje? Eigelijk hebben we het dan over New Boxes Progress: Aanbieder van het Talentcenter waar jongeren en bedrijven elkaar vinden en kennismaken met onze lokale arbeidsmarkt.

Maar wist je dat New Boxes nog meer doet? Want zoveel talent bij elkaar, dat moeten we toch koesteren en helpen ontwikkelen? Daarom heeft New Boxes nu een broertje: New Boxes Boost! Een pool van jonge talenten op het gebied van marketing, communicatie, design en business innovation.

Deze Young Achievers zorgen ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar wordt en blijft, jouw doelgroep geraakt wordt en dat jij hen voor jou wint. En dat op een frisse, creatieve en innovatieve manier.

Je kunt bij New Boxes Boost terecht voor socialmedia- en contentmanagement, videografie, animaties, infographics, design van jouw huisstijl, brochures, posters, websitebeheer, etc. Maar wij denken ook graag mee over innovatie binnen jouw bedrijf. Bijvoorbeeld over hoe wij jou kunnen helpen bij het aantrekken van talent voor jouw bedrijf. Bekijk hier het portfolio.

Zo boosten wij jouw business en dat alles voor een geweldig betaalbare prijs. Tegelijkertijd bezorg jij onze Young Achievers een mooi portfolio en een vliegende start naar hun eerste échte baan. Misschien wel bij jouw bedrijf!

Wil je hier meer over weten? Bezoek de website van New Boxes Boost.