Scroll Top

Noah & New Boxes

  • Noah: Koning Willem 1 College S’ Hertogenbosch, Mediavormgever
  • Stage: New Boxes, Led’s Go Green, Heerlijck Duurzaam
Ik heb mijn kennis en creativiteit kunnen omzetten in mooie projecten en opdrachten!

Ik heb in mijn 3e jaar van mijn mediavormgevers opleiding gekozen voor een stage bij New Boxes. Mijn opdracht binnen New Boxes was vormgeving en webbouw, ik heb tijdens mijn stage de social media gemaakt en dit geprobeerd naar een hoger niveau te brengen. Ook heb ik mezelf veel beziggehouden met webdesign en webbouw. Ik heb ik mijn stageperiode zowel de website van www.Ledsgogreen.world en de website www.heerlijckduurzaam.nl gemaakt. Dit zijn twee hele mooie overkoepelende projecten geweest waar ik met veel plezier aan gewerkt heb, ik ben trots op het mooie eindresultaat!

 

Buiten deze web opdrachten heb ik me ook beziggehouden met verschillende grafische opdrachten, waaronder een reeks opdrachten voor de Metropool Regio Eindhoven. Vanuit de MRE kregen we de opdracht om één animatie en twee infographics te maken. Bij de animatie stond mijn collega Sam Verstraten aan het wiel waarbij ik hem ondersteunde. Bij de twee infographics was ik zelf de hoofdmaker van de visuals. Dit waren drie hele mooie opdrachten waar ik veel van geleerd heb!

 

Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame stage, de sfeer en het team bij New Boxes is Super! Zeker een aanrader!