Scroll Top

Over New Boxes

Voor wie is New Boxes?

Jongeren

New Boxes helpt jou jouw droomcarrière te bereiken. In jouw gedroomde carrière doe je werk dat bij jou en jouw talenten past. Jouw job geeft jou energie! Eigenlijk heb je geen werk maar een hobby!  Klinkt als een droom toch?

Jouw droom kan werkelijkheid worden als je tijd steekt in jezelf ontdekken, jezelf ontwikkelen en jezelf presenteren.

New Boxes maakt dat gemakkelijk. Met de gratis Skillpas ontdek je wat jouw talenten, kwaliteiten en interesses zijn. De Skillpas gevuld? Dan vindt het digitale Talentcenter automatisch beroepen die daarbij passen. Ook de route er naartoe wordt voor jou uitgestippeld. Daarmee is de Skillpas dé hulp bij jouw profiel- en studiekeuze, het vinden van een passende stageplaats, een project, bijbaan of en echte baan. Daarnaast kom je gemakkelijk in contact met bedrijven en organisaties die jou graag kennis laten maken met de echte praktijk!

Nikki Skillpas
Talent journey

Onderwijs / tripple helix samenwerking

Onderwijs en bedrijfsleven werken steeds meer samen om ervoor te zorgen dat studenten voldoende toegerust zijn op de uitdagingen die ze in hun beroepstoekomst te wachten staan. Ook is de beroepspraktijk een belangrijke inspirator voor beroep- en studiekeuze en het bieden van contextrijk onderwijs.

Maar hoe zorg je ervoor dat deze samenwerking structureel wordt, niet beperkt blijft tot themaweken of tijdrovende events en dat zowel de school, leerlingen én bedrijven er waarde uithalen?

In samenwerking met Matchcare en 101Media heeft New Boxes hiervoor de digitale dienst ‘Talentcenter’ ontwikkeld. Dit is een full-service platformconcept voor (tripple-helix) samenwerking waarmee op een gemakkelijke manier alle interacties tussen bedrijven en onderwijs tot op individueel leerling niveau gemanaged kunnen worden: Studiekeuze, profielkeuze, snuffelstages, meeloopdagen, oriëntatie bezoek, docentenstage, beroepen/ bedrijvenmarkt, gastlessen, profielwerkstukken, projecten, stage, traineeship, vacatures, opdrachten met een bedrijf…

Absolute plus is de directe koppeling die gelegd kan worden met bedrijven en organisaties die willen samenwerken met de school. Hiervoor is de bedrijvenzoeker. Een bedrijf presenteert zich met een bedrijfsprofiel-pagina en geeft aan welke beroepen binnen het bedrijf aanwezig zijn. Een algoritme doet de rest: Leerlingen/ studenten worden ‘gematcht’ met bedrijven die voor hen interessant en relevant zijn. Dat is wel een heel gemakkelijke manier voor een bedrijf om te laten zien wat ze jonge talent te bieden hebben!

 

Bedrijven, organisaties, instellingen

Komt jouw bedrijf gemakkelijk aan voldoende en gekwalificeerd personeel? Wat doe je eraan om ervoor te zorgen dat talent voor jouw bedrijf kiest? Als bedrijf, organisatie of instellingen ben je erbij gebaat om nu en in de toekomst te kunnen beschikken over voldoende gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.

Het helpt enorm als je nu al een zaadje plant om later te kunnen oogsten. Werken aan jouw ‘employer brand’ hoort daarbij. Op het netvlies komen van jong talent, onder de huid kruipen, een indruk achter laten. Zorgen dat ze je kennen want niet gekend worden is later niet gekozen worden.

Met een bedrijfsprofiel in de Bedrijvenzoeker komt jouw organisatie gericht in beeld bij talenten die voor jou relevant kunnen gaan zijn. Door jouw bedrijf en ervaring te delen met talent help je hen bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes. Je biedt gericht stages, kennismakingen, (bij)banen en projectopdrachten aan en bent verzekerd van rechtstreeks contact met de school en de mogelijkheden die zij kunnen bieden om in beeld te komen bij jouw medewerkers van morgen.

Nu beginnen is later winnen