Training Persoonlijk leiderschap

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende wilt werken - dan is het belangrijk om in te zetten op jouw persoonlijk leiderschap.
Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende wilt werken – dan is het belangrijk om in te zetten op jouw persoonlijk leiderschap.

Niet alleen weten wat je nu wilt, maar ook waar je over drie jaar wilt staan. Iedereen verliest zich af en toe in de waan van de dag. Ambities worden vooruit geschoven of vergeten, en toekomstplannen verglijden in de dagelijkse beslommeringen waar iedereen mee te maken heeft. Deze training zet jouw ambities als manager op scherp, en zorgt ervoor dat jij jouw wensen en mogelijkheden helder op de radar plaatst – zodat jij niet alleen vat krijgt op jouw plannen en mogelijkheden, maar dat je jouw mensen hierin meeneemt, je team inspireert en jouw positie binnen de organisatie verstevigd.

 

Keywords: doelen stellen, oordelen en beslissen, verandervermogen, eigen werk organiseren, zelfontwikkeling.

Deze training zet jouw ambities als manager op scherp, en zorgt ervoor dat jij jouw wensen en mogelijkheden helder op de radar plaatst