Mede door jou gaan bewoners in Deurne geld en energie besparen!

Functieomchrijving

Doe jij dit jaar examen, ben jij in juni beschikbaar en wil je een leuk bedrag verdienen om van de zomer weer eens leuke dingen te kunnen gaan doen?

Dan is een bijbaantje als duurzame fietskoerier vast iets voor jou! Op jouw elektrische bakfiets zoef je met jouw haren wapperend in de wind door de gemeente Deurne. Je bezorgt je de bestellingen die de bewoners via de webshop duurzaamdeurne.nl hebben gekocht. Er staat een maandvoorraad pakketjes, ongeveer 400 stuks,  voor je klaar in het gemeentehuis van Deurne en jijzelf organiseert dat deze pakketjes van daaruit binnen een maand bij de klanten bezorgd zijn.

 

We willen dat je enthousiasme uitstraalt en oprecht mee wil werken aan een duurzamer Deurne. Jij bent het gezicht van Duurzaam Deurne en daarom ben je altijd klantvriendelijk, servicegericht en punctueel. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw taak, je bent zelfstandig en in staat jouw eigen werk te organiseren. Jouw ‘DC’ is het gemeentehuis van Deurne. Daar heb je jouw eigen sorteercentrum en de hal van het gemeentehuis is de stalling en het oplaadpunt van de elektrische bakfiets die je ter beschikking krijgt. Je bent jongere en woonachtig in Deurne of in een van de kerkdorpen van Deurne. Je bent de hele maand juni beschikbaar.

Een leuke ‘na je examen-bijbaan’ voor vier weken. Je werkt op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en deelt jouw eigen tijd in. Je krijgt een stoere bakfiets ter beschikking en bedrijfskleding.

Daarnaast profiteer je van alles wat New Boxes jou biedt: Een gratis Skillpas, coaching, ‘dicht bij het vuur’ als het om leuke leerzame banen en projecten gaat.

Vanzelfsprekend verdien je een leuk salaris!

Led’s Go Green is bedrijf dat gerund wordt door studenten. Zij hebben tot doel om de wereld duurzaam te maken. Dat doen ze door de inwoners van Deurnel enthousiast te maken om minder energie te gebruiken waardoor minder fossiele brandstoffen nodig zijn. Door het toepassen van besparende ledverlichting, kranen, tochtstrips, etc. besparen bewoners geld uit en werken mee aan een beter milieu voor de huidige en komende generatie bewoners.

Om voor deze job ik aanmerking te kunnen komen willen we dat je een Skillpas aanmaakt op www.newboxes.nl.

Jouw interesse voor deze functie kun je met onderstaand formulier doorgeven.

 

Geïnteresseerd? Meld je hier aan. wij nemen contact met je op!