Lever je graag een bijdrage aan een duurzamere gemeente en wil je bewoners helpen energie en geld te besparen?

Functieomchrijving

Een bijbaantje als een soort ‘duurzame Sinterklaas’. Zo kun je dit projectmatig bijbaantje bij Led’s Go Green wel noemen. Je belt aan bij bewoners die van de Gemeente Gemert-Bakel een waardebon hebben gekregen van 70euro maar die deze bon nog niet verzilverd hebben. Met deze waardebon kunnen bewoners helemaal gratis duurzame producten kopen waarmee ze blijvend geld uitsparen. Denk hierbij aan duurzame ledlampen, een waterbesparende douchekop, een ‘smart’-stekker, enz. Maar heel veel bewoners hebben deze waardebon nog ongebruikt liggen en dat is zonde! Jij ‘tipt en helpt’ deze bewoners om hun gratis producten te scoren waarmee ze ook nog eens blijvend op hun energiekosten besparen.

We willen dat je enthousiasme uitstraalt en oprecht mee wil werken aan een duurzamer Gemert-Bakel. Daarvoor verdiep je jezelf in het aanbod van Led’s Go Green en bent in staat dat te vertalen naar voordelen voor de bewoner waarmee je in gesprek bent. Kenmerken die hierbij horen zijn: sociaal vaardig, klantgericht, overtuigingskracht, impact willen maken, zelfstandigheid, inlevingsvermogen en resultaatgericht. Je bent jongere en woonachtig in Gemert-Bakel of in de zeer directe nabijheid daarvan. Je bent direct beschikbaar en inzetbaar op de zaterdagen in maart en april.

Een leuke project-bijbaan voor in eerste instantie 6 zaterdagen. Bevalt het jou en bevalt het Led’s Go Green?Dan zijn er mogelijkheden voor een aanstelling voor de rest van het jaar binnen het team van Led’s Go Green. Voor deze job krijg je een training en passend vast uurloon.

Daarnaast profiteer je van alles wat New Boxes jou biedt: Een gratis Skillpas, coaching, ‘dicht bij het vuur’ als het om leuke leerzame banen en projecten gaat, leuke collega’s, etc.

Led’s Go Green is bedrijf dat gerund wordt door studenten. Zij hebben tot doel om Gemert-Bakel duurzaam te maken. Dat doen ze door de inwoners van Gemert-Bakel enthousiast te maken om minder energie te gebruiken waardoor minder fossiele brandstoffen nodig zijn. Bewoners besparen daarmee geld uit en werken mee aan een beter milieu voor de huidige en komende generatie bewoners.

Om voor deze job ik aanmerking te kunnen komen willen we dat je een Skillpas aanmaakt op www.newboxes.nl.

Heb je al een Skillpas van New Boxes? Log dan in en zoek in jouw dashboard met ‘green1’ naar deze vacature en solliciteer met één druk op de knop!

Geïnteresseerd? Meld je hier aan. wij nemen contact met je op!