Scroll Top

Als labeler beoordeel je de geluiden van varkens. Na een training ben je in staat om geluidsfragmenten te downloaden, te beoordelen en te uploaden waarna jouw beoordeelde geluidstracks worden gebruikt om algoritmen in te leren. Hiermee kunnen tal van systemen rondom het professioneel houden van varkens worden geoptimaliseerd wat zich vertaald in gezondere en gelukkiger dieren.

Je hebt affiniteit met boerderijdieren en kunt daar uren naar luisteren. Je bent bereid om minimaal 4 uur per week de geluiden van varkens kwalitatief te beoordelen en te ‘labelen’. Om dit te kunnen heb je ‘oor’ voor detail. Je streeft naar hoge kwaliteit van je werk en voelt je verantwoordelijk om de met jouw wekelijks afgesproken ‘case-load’ af te werken. Je bent computer-vaardig. Je hebt de beschikking over een laptop met internetverbinding en geluidskaart. Je bent in staat om in basis Engels te communiceren.

Wij bieden jou de meest flexibele bijbaan die je kunt bedenken: Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je werkt maar niet meer dan 14 uur per week. We bewaken namelijk dat je in staat bent om kwaliteit te leveren én voldoende aandacht te hebben voor jouw studie. Daarom betalen we jou ook een goed uurloon. We bieden jou een training, goede hoofdtelefoon en voldoende backup. Je begint als ‘Junior Labeler’. Naarmate je meer ervaring opdoet en voldoet aan de kwaliteitscriteria die bij dit niveau horen, kun je doorgroeien naar ‘Professional Labeler. Je komt dan in aanmerking voor een maandelijks bonus. Ben je voor ons een constante en kwalitatieve factor?: Dan wordt je ‘Experienced Labeler’. Dat vertaald zich in een nog hoger uurloon.

New Boxes is een innovatieve pré-loopbaanbegeleider die een platform voor jongeren biedt waardoor de kansen op een ideale loopbaan worden vergroot. Het platform biedt testen, tools, projecten, stages en bijbanen.  New Boxes werkt samen en in opdracht van bedrijven om jongeren projecten, bijbanen en stages te bieden. Hierdoor kunnen ze succesvol kunnen voorsorteren op hun dream career.

Geïnteresseerd? Meld je hier aan. wij nemen contact met je op!