Scroll Top

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Kom jij makkelijk aan personeel?

Zorg dat je in the picture bent bij (jong) talent en bind hen nu al aan jouw bedrijf.

Met behulp van de diverse tools die het Talentcenter biedt, maakt iedereen gemakkelijk zijn of haar eigen Skillpas.  Op basis van continue analyse van arbeidsmarkt- en vacaturedata weet New Boxes welke talenten, vaardigheden, en kenmerken iemand zou moeten hebben om volledig tot recht te komen in het uitoefenen van een bepaald beroep.

Dus zoek jij iemand voor een stage, (bij)baan, project of wil je kennismaken met talenten die bij jouw bedrijf passen? Als jij weet wat je zoekt dan vind je hier bijpassende talenten!

Benut jij de kwaliteiten van jouw medewerkers?

Wordt de waarde van jouw huidige medewerkers voldoende benut? Heb je als werkgever inzicht in dit potentieel?

Maak als werkgever zelf een Skillpas aan en ontdek de mogelijkheden die dit voor jouw medewerkers kan bieden.

Een leven lang leren

Een leven lang leren draait vooral om in staat te zijn om jezelf steeds weer opnieuw uit te vinden en jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te blijven ontwikkelen. Want het werk verandert ook.

In de arbeidsmarktregio Helmond – De Peel helpt BOOST bedrijven en werknemers op het gebied van een leven lang leren. En je kunt er ook met jouw Skillpas terecht!

Datzelfde geldt ook voor het Talentcenter van de Provincie Noord-Brabant. Bezoek brabantleert.nl om het opleidingsaanbod voor jouw medewerkers te ontdekken.

Samenwerken maar eerst even sparren?

Talent in staat stellen zich optimaal te ontwikkelen. Door de theorie en de beroepspraktijk te verbinden zorgen het onderwijs en bedrijven er samen voor dat lokaal talent voor de regio behouden blijft. Heb je daar ideeën bij? Wil je hier meer van weten Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  vacature aanleveren

  Heb je een bedrijfsprofiel? Dan koppelen wij jouw vacatures aan jouw profiel zodat deze gevonden worden door talenten en werkzoekenden in de buurt. Lever jouw vacatures aan met behulp van dit formulier of scan de QR-code. Wij zorgen deze geplaatst wordt!

  Dit doet New Boxes voor jou

  Hoe kom je op de juiste manier onder de aandacht van talent bij jou in de buurt? Hoe kom ik aan medewerkers voor mijn bedrijf?

  Maak jouw bedrijf zichtbaar

  Met jouw bedrijfsprofiel kom je in contact met werkzoekenden en talenten die bij jouw bedrijf passen!